Translate

2013. július 8., hétfő

Varrónők királynője - akit csak csodálni lehet

Engedjétek meg, hogy ne magamról írjak mindig, mert ( habár alapjáraton is büdös az öndicséret) bizony vannak ebben a kicsi országban olyan kiemelkedő tehetségek, akiket szívesen reklámozok itt. Az első Hegemony77 lesz, aki nem babázik a szó azon értelmében, ahogy én, ő valami egészen mást csinál: Csodálatos babaruhákat, és ami még fantasztikusabb, nem csak Barbie, hanem nála sokkal kisebb és eltérőbb méretben. Ha valakinek ismeretlen a Blythe név, most rá kattintva megcsodálhatja a rájuk szabott tökéletes pici és nagyobb darabokat. Nekem nála tetszett meg Momoko is, egyszer szeretnék egy ilyen babát. Érdemes az  ő blogját megnyitva felkészülni inni és ennivalóval, mert az embert rabul ejtik a képek, és csak azt veszed észre, hogy órák óta ámulva bámulsz! :)

Tehát, most is csak azt tudom mondani, amit korábban: Íme, a művészet! Mert ezek a ruhák, az elkészítésük, bizony nemcsak tudást, de jó adagnyi kreativitást is igényelnek. Kívánok további jó munkát minden babaruha varrónő részére, és lehet jelentkezni, szívesen  bemutatom, micsoda fantasztikus tehetségek rejtőznek határainkon belül!

1 megjegyzés:

  1. I LOVE Hegemony77's photos AND clothing for playscale/Barbie sized fashions. They are well made and show up beautifully in photos.

    VálaszTörlés