Translate

2013. július 12., péntek

Anya, mint doktor Bubó

Tehát, négy gyerekem van, három lány közülük. Igazság szerint nehezen tagadom meg tőlük a drágább játékokat, így nagyon jól jött a levél, hogy egy Diseigna Friend babát árulnak, törött kézzel, ezer alatt. Nos, tudni kell, hogy a tökéletes babák ára az aukciós oldalakon, egy forintos kikiáltásnál is három-négyezer forintnál áll meg, fix áron pedig ötezer forinttól indul az áruk...

Tehát, lép a linkre, kosárba, megvesz. Ma megjött, én pedig elővettem a nem hivatalos "Dr. Prof. babasebész" tudományom, és megszervizeltem a lánykát. Íme, hogy is történt ez:
( legyen otthon vékony gyorskötöző, anélkül macerás lesz befejezni)

 Nos, amint  a képen látható, szegénykém bal karja mellékelve volt. A meglepetés akkor jött, mikor kézbe vettem, mert a leírás szerint "puha műanyag" a karja. Hát nem! Szóval, ha vesztek ilyen sérüléssel babát, erős férj alegységet kézközelben tartsátok, mert nekem is jól jött volna, ha itt van...

 Íme a sérült rész. A következő képek komoly traumát okozhatnak a gyerkőcöknek, úgyhogy távolítsátok el őket a közelből, mert szó szerint kibelezem és lefejezem a babát, az enyémek totál kiborultak volna, ha látják.

 A nyakán van az a műanyag kis pöcök. Na, az alá kell beügyeskedni az ollót, hogy lehetőleg NE vágjuk el az anyagot, csak a műanyag gyors kötözőt, amivel a fej  rögzítve van.
Nyissz!
 A fej nélküli baba látképe...
 Ez a jobb kéz, tehát valami ilyet kellene összehozni. Elkezdtem kiszedni a tömést, és koppanó hang tudatta, megvan a letört elem:
 Én a ragasztópisztollyal tettem vissza, de lehet, hogy a pillanatragasztó is tökéletesen megfogja.
 Most kell a férfierő: Vissza tenni a kart, mert a kemény műanyag nem hagyta magát könnyen visszaszuszakolni a helyére. Mikor mégis legyűrtem, fél pálcányi ragasztórudat csorgattam rá, a biztos ami biztos kedvéért. A kéz mozog, mert ennek a pöcökizének gömbcsuklós a karban lévő része, tehát, ha nem folyik be a ragacs, akkor nem lesz gond.,

 Vesszük a gyors kötözőt, és visszatömjük a kivett belsőségeket.

Igen, ezt mind kiszedtem, hogy semmi  ne legyen ragasztós ;)
 Tehát a visszatömés után befűzzük a gyors kötözőt, és összeillesztjük,
 Majd egy picit meghúzzuk.
A baba fejét a helyére illesztjük, és meghúzzuk a gy.k.-t, olyan erősen és szorosra, ahogy bírjuk. Férjet újra üzembe helyezzük, hogy erejével  könnyítsen a dolgunkon.

Na, itt a vége! A kilógó részt lecsippentjük, és már kész is a leányzó!
Ölelj meg! 


A babáról a babagyűjtő blogomban olvashattok még!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése